- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og
i Præstegården
Søndag d. 3. aug. kl. 10.00: Højmesse 7. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Lotte Højholt.

Søndag d. 10. aug. kl. 10.00: Højmesse 8. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Lotte Højholt.

Tirsdag d. 12. aug. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg.

Torsdag d. 14. aug. kl. 10.00: Babysalmesang for babyer på 0-12 mdr. Ingen tilmelding - gratis adgang.

Fredag d. 15. aug. kl. 14.00: Kirkens Fredags-klub: "Evangeliet På Gaden". Information om Friluftsmissionens 20 årige arbejde ved landsleder Torben Østermark. Alle er velkomne. Gratis arrangement - ingen tilmelding.

Søndag d. 17. aug. kl. 10.00: Højmesse, 9. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården, Kirkegade 7. Vi håber, at alle føler sig velkomne.

Tirsdag d. 19. aug. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Det varer en halv time.

Torsdag d. 21. aug. kl. 10.00: Babysalmesang for forældre til babyer på 0-12 mdr. Ingen tilmelding - gratis at deltage. Vi slutter af med en kop kafe/the - og en snak om stort og småt.

Torsdag d. 21. aug. kl. 19.30: "Syng af hjertens lyst". Vi synger bl.a. nogle af de nye salmer som "myldrer" frem i disse år. Det er vigtigt også at kende disse nye salmer.

Søndag d. 24. aug. kl. 10.00: Højmesse, 10. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 26. aug. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Det varer kun
½ time. Bagefter byder kirken på en kop kaffe og en snak om lidt af hvert - hvis du har tid og lyst!

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025