Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og i Præstegården

Klik på det enkelte punkt for uddybende information!

Søndag 5. juli kl. 10.00: Højmesse, 5. søndag efter Trinitatis. Lotte Højholt. Kirkekaffe.

Søndag 12. juli kl. 10.00: Højmesse, 6. søndag efter Trinitatis. Lotte Højholt. Kirkekaffe.

Søndag 12. juli kl. 14.00: Døvegudstjeneste ved døvepræst Marie-Louise Bork Winther.

Søndag 19. juli kl. 09.00: Højmesse, 7. søndag efter Trinitatis. Inger-Lise Pedersen (sognepræst ved Islebjerg Kirke). Bemærk: KLOKKEN 09!

Søndag 26. juli kl. 10.00: Højmesse, 8. søndag efter Trinitatis. Thomas Munk Rønberg. Kirkekaffe.

Søndag 2. august kl. 09.00: Højmesse, 9. søndag efter Trinitatis. Dorte Dideriksen (sognepræst ved Oppe Sundby og Snostrup kirker). Bemærk: KLOKKEN 09!

Torsdag 6. august kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården (første gang efter sommerferien).

Søndag 9. august kl. 10.00: Højmesse, 10. søndag efter Trinitatis. Thomas Munk Rønberg. Kirkekaffe.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025