Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke
og i Præstegården

Onsdag 27. maj kl. 19.30: Koncert med MIRA-kvartetten i Frederikssund Kirke. Aftenens program er Carl Nielsen og W.A.Mozart. Ingen entre og ingen tilmelding. Pladserne i kirken fordeles efter "først til mølle princippet".

Torsdag 28. maj kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For forældre med babyer på 0-12 mdr. Det er gratis at være med – du skal blot dukke op!

Torsdag 28. maj kl. 13.00: Nørkleklubben i Præstegården. Klubben fortsætter det gode arbejde og er i fuld gang med at producere effekter til dette års julemarked. Kom og vær med - der er hygge for alle pengene.

Torsdag 28. maj kl. 18.30: Offentligt menighedsrådsmøde i Præstegården. Alle er velkomne til at overvære mødet.

Fredag 29. maj kl. 16.30: Fyraftensandagt i kirken. Sanger og leder af Frederikssund Musikskole, Gitte Grarup medvirker sammen med Lotte Højholt. Ingen entre og ingen tilmelding. Bagefter et lille glas og lidt snacks.

Søndag 30. maj kl. 10.00: Højmesse Trinitatis Søndag. Lotte højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 2. juni kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En fin start på dagen, hvor vi synger et par salmer, hører gode ord fra præsten og slutter af med at få lyst velsignelsen. Det hele varer ½ time.

Tirsdag 2. juni kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Ingen tilmelding.

Tirsdag 2. juni kl. 18.00: Klub X – Juniorklub i Præstegården for børn i 3.–6. klasse. Kontakt Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3015, lokal 3.

Onsdag 3. juni kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården. Lotte Højholt indleder dagens emne. Diskussion og samtale - derefter spisning! Tilmelding gerne til kirkekontoret mandag 1. juni. Pris: kr. 20,-.

Torsdag 4. juni kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Gratis – og ingen tilmelding.

Fredag 5. juni kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub. Grundlovsmøde. Tale ved tidl. menighedsrådsformand John Ziegler. Gratis at deltage - ingen tilmmelding. Alle er velkomne!

Søndag 7. juni kl. 10.00: Højmesse Første Søndag efter Trinitatis. Familiegudstjeneste. Thomas Munk Rønberg og Amy Bech Hedelund. Efter gudstjenesten er der Grill-frokost i Præstegården. Ingen tilmelding!

Tirsdag 9. juni kl. 08.30: Morgenandagt
ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. En fin start på en tirsdag!

Søndag 14. juni kl. 10.00: Højmesse. 2. søndag efter Trinitatis ved Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 16. juni kl. 08.30:
Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En fin start på dagen, hvor vi synger et par salmer, hører gode ord fra præsten og slutter af med at få lyst velsignelsen. Det hele varer ½ time. Bagefter serveres der en kop kaffe i Præstegården og en snak – hvis du har tid.

Tirsdag 16. juni kl. 18.00. Klub-X Juniorklub
i Præstegården. For børn i 3.-6. klasse. Kontakt kirkemedarbejder Amy Hedelund, tlf. 47313025, lok. 3.

Torsdag 18. juni kl. 19.00: Kirkegårdsvandring ved kirkegårdsinspektør Judith Pearce. Alle er velkomne. Gratis arrangement.

Fredag 19. juni kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub i Præstegården. Carstens eventyr. Carsten Lillelund Petersen fortæller om en tur han har været på i Nepal. Under jordskælvet 25. april befandt han sig i Camp 1 på Mount Everest.Gratis arrangement - ingen tilmelding - alle er velkomne.

Søndag 21. juni kl. 10.00: Højmesse - 3. søndag efter Trinitatis ved Thomas Munk Rønberg.

Søndag 21. juni kl. 11.30: Efter højmessen er årets sogneudflugt. Turen går til Birkegårdens Haver, Ruds Vedby. Pris kr. 100,-  for voksne, børn gratis. Tilmelding til kirkekontoret, tlf. 4731 3025.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025