- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og
i Præstegården

Søndag d. 31. aug. kl. 10.00: Højmesse, 11. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 2. sep. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Det varer kun ½ time. Bagefter byder kirken på en kop kaffe og en snak om lidt af hvert - hvis du har tid og lyst!

Tirsdag d. 2. sep. kl. 17.00: Rod i Kirken (OBS! det foregår i Præstegården). Det er kreativitet, andagt og aftensmad for hele familien. Kr. 30,- for voksne - gratis for børn. Ingen Tilmelding!

Onsdag d. 3. sep. kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården. At spise sammen er ofte forbundet med fællesskab og hygge. Det er netop rammen om onsdagsfrokost. Hver måned: Den første onsdag i måneden! Til-melding senest to dage før til sognepræst Lotte Højholt eller til kirkekontoret.

Torsdag d. 4. sep. kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Grats arrangement - ingen tilmelding.

Søndag d. 7. sep. kl. 10.00: Højmesse, 12. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården. Lektielæsningen er om Profeten Jonas, som var i hvalfiskens bug i tre dage.

Tirsdag d. 9. sep. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En fin start på dagen, hvor vi på ½ time synger et par salmer, hører gode ord fra præsten og slutter af med at få lyst velsignelsen.

Tirsdag d. 9. sep. kl. 18.00: Klub X - Juniorklub for børn i 3.-6. klasse. Kontakt Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Tirsdag d. 9. sep. kl. 19.00: Kirkegårdsvandring. Mødestedet er kirke-gårdens hovedindgang, og kirkegårdsleder Judith Pearce forestår rundvisningen. Som afslutning på arrangementet serveres kaffe på kirkegårdskontoret.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025