- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

Aktiviteter

Torsdag 26. maj kl. 18.30: Offentligt i Præstegården. Ved du egentlig, hvad der tales om ved menighedsrådsmøderne? Alle er velkomne til at overvære møderne!

Fredag 27. maj kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub. Forfatter, historiefortæller og gadedigter Christian Kronman fortæller og sit mangeårige virke som digter i det offentlige rum. Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Christian Kronman
Søndag 29. maj kl. 10.00: Højmesse. Første søndag efter Trinitatis. Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 31. maj. kl. 08.30:
Morgenandagt. Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med 8-15 andre og hør præstens gode ord til dagen og ugen, vi synger et par salmer og til slut lyses velsignelsen.

Onsdag 1. juni kl. 16-18: Indskrivning til konfirmation 2017. Husk at rekvirere indskrivningsskema forinden!

Onsdag 1. juni kl. 19.30: Sangaften i Præstegården
ved sognepræst Lotte Højholt, organist Henrik Kristensen og kirkesanger Morten Nielsen. Højskolesangbogen!
Torsdag 2. juni kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. Fri adgang - ingen tilmelding! Bagefter får vi en kop kaffe/the, en skive franskbrød og en god snak.

Søndag 5. juni kl. 10.00: Højmesse. 2. søndag efter Trinitatis. Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.
Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025