Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og
i Præstegården
Onsdag d. 17. dec. kl. 16.00: Julematiné i kirken. Jule-krybbespil, tænd et lys, sang, musik, kaffe, the, glögg, julesmåkager og slik. Gratis adgang - ingen tilmelding. Kom forbi og kom i julestemning!

Fredag d. 19. dec. kl. 10.00: Juleafslutning i kirken for Falkenborgskolens 0. - 3. klasser. Sognepræst Lotte Højholt.

Søndag d. 21. dec kl. 10.00: Højmesse 4. søndag i Advent. Thomas Munk Rønberg og Kirkemedarbejder Eva Østerlind. Familiegudstjeneste med krybbespil. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Mandag d. 22. dec. kl. 09.00: Juleafslutning i kirken med Realskolen ved Lotte højholt.

Onsdag d. 24. dec. kl. 14.00: Julegudstjeneste ved Thomas Munk Rønberg.

Onsdag d. 24. dec. kl. 15.30: Julegudstjeneste ved Lotte Højholt.

Onsdag d. 24. dec. - efter gudstjenesten kl. 15.30: Juleaften i Præstegården. Tilmelding og nærmere information til kirkekontoret, tlf. 4731 3025, lokal 1.

Onsdag d. 24. dec. kl. 23.30: Midnatsmesse ved Thomas Munk Rønberg.

Torsdag d. 25.dec. kl. 10.00: Højmesse Juledag ved Lotte Højholt.

Fredag d. 26. dec. kl. 10.00: Højmesse, 2. juledag ved Thomas Munk Rønberg.

Søndag d. 28. dec. kl. 10.00: Højmesse Julesøndag ved Lotte Højholt.

Torsdag d. 1. jan kl. 14.00: Højmesse Nytårsdag ved Thomas Munk Rønberg.

Søndag d. 4. jan. kl. 10.00: Højmesse Hellig Tre Kongers søndag ved Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025