- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

Aktiviteter

Onsdag 4. maj kl. 19.00: 4. maj aften i kirken - ved boghandler Peter Thinghøj, Frederikssund. Vi mindes befrielsen og hører om, hvordan den forløb i Frederikssund. Let servering! Fri adgang og ingen tilmelding!

Torsdag 5. maj kl. 10.00: Højmesse og Konfirmation, Kristi Himmelfarts Dag - ved Lotte Højholt.

Torsdag 5. maj kl. 12.00: Højmesse og Konfirmation, Kristi Himmelfarts Dag - ved Lotte Højholt.

Søndag 8. maj kl. 10.00: Højmesse, 6. søndag efter påske - ved Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården for de kirkegængerne, som har lyst til en kop kaffe og en lille snak.

Tirsdag 10. maj kl. 08.30: Morgenandagt ved Thomas Munk Rønberg. Deltag i den halve time, gudstjenesten varer - sammen med 8 - 15 andre. Har du tid, er der en kop kaffe i Præstegården bagefter.

Tirsdag 10. maj kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Man kan sagtens deltage i enkelte dele af læsningen. HOP-ON og HOP-OFF kaldes det. I foråret 2016 læser vi i Det Ny Testamente. Ingen tilmelding.

Tirsdag 10. maj kl. 18.00: Klub X Juniorklub. Vi har det altid sjovt sammen, og vi både leger, synger og lytter. Desuden spiller vi på vore musikinstrumenter. Højt humør og glade ansigter! Klubben er for alle børn i 3.-6. klasse, så kom og vær med, hvis det er noget for dig. Kontakt enten Amy, tlf. 4731 3025, lokal 3 eller Thomas, tlf. 2670 6813.

Torsdag 12. maj kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 måneder sammen med enten mor eller far. Det er gratis at være med - du skal blot møde op. Ingen tilmelding!

Fredag 13. maj kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub. "Projekt Fugleskræmsel" - om kirkens arbejde i psykiatrien. Ved sognepræst Ulla Britt Sørensen, Sankt Jørgensbjerg Kirke, Roskilde. Fri adgang - ingen tilmelding - alle er velkomne!
Fredagsklub 13. maj:
Sognepræst
Ulla Britt Sørensen,
Sankt Jørgensbjerg Kirke
Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025