- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og
i Præstegården

Onsdag d. 1. okt. kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården. At spise sammen er ofte forbundet med fællesskab og hygge. Det er netop rammen om onsdagsfrokost. Hver måned: Den første onsdag i måneden! Tilmelding senest to dage før til sognepræst Lotte Højholt eller til kirkekontoret, tlf. 4731 3015, lokal 1.

Torsdag d. 2. okt. kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Grats arrangement - ingen tilmelding.

Fredag d. 3. oktober kl. 19.30: Kongecafé i Præstegården

Søndag d. 5. okt. kl. 10.00: Højmesse 16. søndag efter Trinitatis ved sognepræst Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 7. okt. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Vi synger et par salmer, præsten læser gode ord og lyser til sidst velsignelsen.

Tirsdag d. 7. okt. kl. 14.00 - 15.30: Minikonfirmander. 3. klasse elever fra Falkenborgskolen. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Tirsdag d. 7. okt. kl. 18.00: Klub X – Juniorklub i Præstegården. For børn i 3.-6. klasse. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind tlf. 4731 3025, lokal 3.

Tirsdag d. 7. okt. kl. 18.30: Offentligt menighedsrådsmøde. Alle er velkomne til at overvære mødet.

Torsdag d. 9. okt. kl. 10.00:  Babysalmesang i Præstegården – er et tilbud til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr. Gennem sang, musik, leg og bevægelse stimuleres børnenes musikalitet, motorik og koncentrations-evne. Ingen tilmelding – gratis at deltage.

Torsdag d. 9. okt. kl. 13.00: Nørkleklub. Vi laver håndarbejder, som sælges ved Julemarkedet d. 29. nov. i Præstegården. Vi inspirerer hinanden og arbejder flittigt, men har også tid til en kop kaffe og en god snak.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025