Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke
og i Præstegården
Søndag 29. marts kl. 10.00: Højmesse Palmesøndag. Thomas Munk Rønberg og Amy Bech Hedelund. Familiegudstjeneste. Hør minikonfirmanderne opføre en flot påskemusical, som de har øvet i flere måneder!

Tirsdag 31. marts kl 14.00: Mini-konfirmand. Kontakt Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Tirsdag 31. marts kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Ingen tilmelding.

Torsdag 2. april, Skærtorsdag kl. 17.00: Højmesse. Thomas Munk Rønberg. Efter gudstjenesten er der fælles-spisning. Det koster kr. 40,- pr. voksen, gratis for børn. Tilmelding til kirkekontoret senest mandag 30. marts.

Fredag 3. april, Langfredag kl. 10.00: Højmesse. Lotte Højholt.

Søndag 5. april kl. 10.00: Påskedag Højmesse. En af årets mest festlige og glædelige gudstjenester. Thomas Munk Rønberg. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Mandag 6. april kl. 10.00: 2. Påskedag Højmesse. Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 7. april kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En fin start på dagen, hvor vi på ½ time synger et par salmer, hører gode ord fra præsten og slutter af med at få lyst velsignelsen.

Tirsdag 7. april kl. 14.00: Mini-konfirmand. Kontakt Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Tirsdag 7. april kl. 18.00: Klub X - Juniorklub for børn i 3.-6. klasse. Kontakt kirkemedarbejder Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Onsdag 8. april kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården. At spise sammen er ofte forbundet med fællesskab og hygge. Det er netop rammen om onsdagsfrokost. Hver måned: Den første onsdag i måneden! Tilmelding senest to dage før til kirkekontoret. Pris: kr. 20,- pr. voksen deltager.

Torsdag 9. april kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Gratis arrangement - ingen tilmelding.

Fredag 10. april kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub i Præstegården: Litteratureftermiddag ved Lotte Højholt. Ingen tilmelding - alle er velkomne - gratis arrangement.

Søndag 12. april kl. 10.00: Højmesse, 1. søndag efter Påske. Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 14. april kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. En fin start på en tirsdag!

Tirsdag 14. april kl. 14.00: Mini-konfirmand. Kontakt Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Tirsdag 14. april kl. 17.00: Spagetti Gudstjeneste - en børnevenlig gudstjeneste for hele familien. Det foregår i Præstegården. Det kræver ingen tilmelding og børn spiser med gratis. Mad til voksne koster kr. 20. Børn gratis.

Tirsdag 21. april kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Ingen tilmelding.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025