Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke
og i Præstegården
Søndag 19. april kl. 10.00: Højmesse. 2. søndag efter Påske. Thomas Munk Rønberg. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 21. april kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En fin start på dagen, hvor vi synger et par salmer, hører gode ord fra præsten og slutter af med at få lyst velsignelsen. Det hele varer ½ time.

Tirsdag 21. april kl. 14.00: Minikonfirmand. Kontakt Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Tirsdag 21. april kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Ingen tilmelding.

Tirsdag 21. april kl. 18.00: Klub X – Juniorklub i Præstegården for børn i 3.–6. klasse. Kontakt Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3015, lokal 3.

Onsdag 22. april kl. 18.30: Offentligt menighedsrådsmøde i Præstegården.

Torsdag 23. april kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For forældre med babyer på 0-12 mdr. Det er gratis at være med – du skal blot dukke op!

Torsdag 23. april kl. 13.00: Nørkleklub.
Klubben fortsætter det gode arbejde og er allerede begyndt at producere effekter til dette års julemarked. Kom og vær med - der er hygge for alle pengene.

Fredag 24. april kl. 14.00: Kirkens fredagsklub i Præstegården. Professor emeritus dr.theol. Martin Schwarz Lausten: Om Luther og Danmark.

Fredag 24. april kl. 19.00: Kongecafé i Præstegården. Ungdomsklub med hygge, spil, leg og samtaler.

Søndag 26. april kl. 10.00: Højmesse. 3. søndag efter Påske. Thomas Munk Rønberg. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Søndag 26. april kl. 16.00: Familieeftermiddag i Præstegården - for børn og voksne. Vi slutter af med at spise sammen. Det hele slutter kl. 18.30. Pris: kr. 30,- for voksne  og gratis for børn. Ingen tilmelding!

Tirsdag 28. april kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En kort gudstjeneste på en ½ times varighed giver en god start på dagen!

Onsdag 29. april kl. 19.30: Forårskoncert med Alsønderup Kirkes rytmiske orkester og kor. Fri entre og der kan købes vin, vand og snacks til beskedne priser.

Torsdag 30. april kl. 10.00:
Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Gratis arrangement - ingen tilmelding.

Fredag 1. maj kl. 10.00: Bededag. Højmesse med konfirmation. Lotte Højholt.

Fredag 1. maj kl. 12.00: Bededag. Højmesse med konfirmation. Lotte Højholt.

Søndag 3. maj kl. 10.30: 4. søndag efter Påske. Højmesse med konfirmation. Lotte Højholt.

Mandag 4. maj kl. ??.??: Udflugt til Mindelunden i Ryvangen. 70-års dagen for Danmarks befrielse.
Evt. fælles kørsel med S-tog, da parkering er stort set umulig i området omkring Mindelunden. Tidspunkt for afgang fra Frederikssund oplyses senere.

Tirsdag 5. maj kl. 08.30:
Morgenandagt ved Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Vi synger et par salmer, præsten læser gode ord og lyser til sidst velsignelsen.

Tirsdag 5. maj kl. 18.00: Klub X - Juniorklub. Piger og drenge i alderen 9 - 14 år mødes i Præstegården hver tirsdag i de ulige uger kl. 18.00 - 20.00 og leger sjove lege, laver kreative aktiviteter, holder andagt og spiser kage. Kontakt gerne kirkemedarbejder Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Onsdag 6. maj kl. 11.00:  Onsdagsfrokost i Præstegården ved Lotte Højholt. Tilmelding senest to dage før til kirkekontoret. Pris: kr. 20,- pr. voksen deltager.

Torsdag 7. maj kl. 19.30: Informationsmøde om Luther-tur 24.-28. aug. Gennemgang af den planlagte tur, ligesom der gives en række øvrige informationer. Mødet er for alle interesserede.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025