Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og
i Præstegården
Fredag d. 28. nov. kl. 19.30: Kongecafé i Præstegården. For unge fra konfirmationsalderen til ca. 20 år. Vi spiller, hygger, snakker og er kreative sammen.

Lørdag d. 29. nov. kl. 10.00 - 14.00: Julemarked i Præstegården. Amerikansk Lotteri, Tombola, Lykkehjul, Håndarbejde, Friskbagte æbleskiver, Flæskesteg, Glögg, Kaffe og The, Julebag og marmelader. I år er der endnu større og endnu flere præmierne i lotterierne. Frederikssund-egnens største julemarked!

Søndag d. 30. nov. kl. 10.00: Højmesse, Første søndag i Advent ved sognepræst Lotte Højholt. Fjordkoret medvirker ved denne stemningsfulde adventshøjmesse.
Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården. Her kan der købes rester fra gårdsdagens Julemarked.

Tirsdag d. 2. dec. kl. 08.30: Morgenandagt i kirken ved Thomas Munk Rønberg. Det varer kun ½ time. Der er kaffe bagefter i Præstegården, hvis du har tid.

Tirsdag d. 2. dec. kl. 14.00: Børnene øver krybbespil.

Tirsdag d. 2. dec. kl. 18.00: Klub X – Juniorklub. Alle børn i 3.-6. klasse er velkomne til sjove lege, kreative aktiviteter, andagt og kage.

Onsdag d. 3. dec. kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården ved Lotte Højholt. At spise sammen er ofte forbundet med fællesskab og hygge. Det er netop rammen om onsdagsfrokost. Tilmelding senest to dage før til kirkekontoret. Pris: kr. 20,- pr. voksen deltager.

Torsdag d. 4. dec. kl. 10.00: Musik og sang ved klaveret i Præstegården. Bagefter er der kaffe og brød. Gratis og ingen tilmelding.

Fredag d. 5. dec. kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub. Julehygge. Knas og julebanko. Gratis at deltage - ingen tilmelding.

Søndag d. 7. dec. kl. 10.00: Højmesse. 2. søndag i Advent ved Sognepræst Lotte Højholt. Efter Højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Søndag d. 7. dec. kl. 16.00: De Ni Læsninger ved Lotte Højholt. Traditionen tro medvirker Frederikssund Gymnasiums kor. - En fin optakt til den forestående højtid!

Tirsdag d. 9. dec. kl. 08.30: Morgenandagt i kirken ved Thomas Munk Rønberg. Det varer kun ½ time. Der er kaffe i Præstegården bagefter, hvis du har tid.

Tirsdag d. 9. dec. kl. 10.00: Børnehavegudstjeneste ved Thomas Munk Rønberg. Der serveres risengrød i Præstegården til børnene bagefter.

Tirsdag d. 9. dec. kl. 14.00: Børnene øver krybbespil.

Tirsdag d. 9. dec. kl. 16.30. Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Ingen tilmelding.

Onsdag d. 10. dec. kl. 10.00: Børnehavegudstjeneste ved Thomas Munk Rønberg. Der serveres risengrød til børnene bagefter i Præstegården.

Torsdag d. 11. dec. kl. 10.00: Musik og sang ved klaveret i Præstegården. Bagefter er der kaffe og brød. Gratis og ingen tilmelding.

Fredag d. 12. dec. kl. 19.30: Julekoncert i kirken med Marie Carmen Koppel. Billetter a kr. 100,- kan købes på kirkekontoret, tlf. 4731 3025, lokal 1 eller på www.billetnet.dk, tlf. 7015 6565.

Søndag d. 14. dec. kl. 09.30: Fælles skriftemål ved Thomas Munk Rønberg.

Søndag d. 14. dec. kl. 10.00: Højmesse, 3. søndag i Advent ved Thomas Munk Rønberg. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 16. dec. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Vi synger et par salmer, præsten læser gode ord og lyser til sidst velsignelsen.

Onsdag d. 17. dec. kl. 16.00: Julematiné i kirken. Jule-krybbespil, tænd et lys, sang, musik, kaffe, the, glögg, julesmåkager og slik. Gratis adgang - ingen tilmelding. Kom forbi og kom i julestemning!

Søndag d. 21. dec kl. 10.00: Højmesse 4. søndag i Advent. Thomas Munk Rønberg og Kirkemedarbejder Eva Østerlind. Familiegudstjeneste med krybbespil. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Mandag d. 22. dec. kl. 09.00: Juleafslutning i kirken med Realskolen ved Lotte højholt.

Onsdag d. 24. dec. kl. 14.00: Julegudstjeneste ved Thomas Munk Rønberg.

Onsdag d. 24. dec. kl. 15.30: Julegudstjeneste ved Lotte Højholt.

Onsdag d. 24. dec. - efter gudstjenesten kl. 15.30: Juleaften i Præstegården. Tilmelding og nærmere inform,ation til kirkekontoret, tlf. 4731 3025, lokal 1.

Onsad d. 24. dec. kl. 23.30: Midnatsmesse ved Thomas Munk Rønberg.

Torsdag d. 25.dec. kl. 10.00: Højmesse Juledag ved Lotte Højholt.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025