Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og i Præstegården

Klik på det enkelte punkt for uddybende information!

Tirsdag 1. sep. kl. 08.30:  Morgenandagt. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Har du tid, er der kaffe i Præstegården bagefter til en lille snak.
Tirsdag 1. sep. kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Man kan sagtens deltage i enkelte dele af læsningen. HOP-ON og HOP-OFF kaldes det. Ingen tilmelding.
Onsdag 2. sep. kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården ved Lotte Højholt. Lotte indleder med et indlæg. Herefter fælles drøftelse af emnet - og til sidst spiser vi sammen. Kl. 13.00 går vi hjem.
Torsdag 3. sep. kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 måneder sammen med enten mor eller far. Det er gratis at være med - du skal blot møde op. Ingen tilmelding! Kontakt gerne kirkemadarbejder Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Søndag 6. sep. kl. 10.00: Højmesse, 13. søndag efter Trinitatis. Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 8. sep. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. En kort gudstjeneste på en ½ times varighed giver en god start på dagen! Har du tid, serveres der en kop kaffe i Præstegården bagefter - og en lille snak om stort og småt.

Tirsdag 8. sep. kl. 18.00 - 20.00: Klub X – Juniorklub. Hyggelige og gode timer sammen - og der er altid noget sjovt på programmet. Vi skal bruge nogle aftener på at lave vores eget Klub X Band, da vi har fået mulighed for at købe nogle musikinstrumenter til klubben. Klubben er for alle børn i 3. - 6. klasse. Kom og vær med, hvis det er noget for dig! Man er også velkommen til at komme "på besøg" og se, hvad det er. Kontakt gerne Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Torsdag 10. sep. kl. 10.00: Babysalmesang  i Præstegården - er et tilbud til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr. Gennem sang, musik, leg og bevægelse stimuleres børnenes musikalitet, motorik og koncentrationsevne. Ingen tilmelding – gratis!

Torsdag 10. sep. kl. 13.00: Nørkleklubben i Præstegården. Vi er fuld gang med at lave effekter til Julemarkedet i december. Kaffen og the’en er varm og hyggen er høj! Ingen tilmelding. Alle er velkomne!
Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025