- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og i Præstegården

Onsdag d. 16. april kl. 19.30: Påskekoncert med trompetisten Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen. De spiller uddrag af Matthæus-passionen. Samtidigt projiceres betagende billeder af Arne Haugen Sørensen på kirkens fem nye store skærme. Det bliver en uforglemmelig multi-oplevelse. Gratis adgang - ingen tilmelding. Pladser i kirken efter først til mølle-princippet!

Torsdag d. 17. april kl. 17.00: Højmesse Skærtorsdag. Efter gudstjenesten er der fælles-spisning i Præstegården. Pris kr. 40,- for voksne, gratis for børn. Tilmelding til Kirkekontoret senest fredag 11. april.

Fredag den 18. april kl. 10.00: Højmesse, Langfredag ved sognepræst Thomas Munk Rønberg.

Søndag den 20. april kl. 10.00: Højmesse, Påskedag v
ed sognepræst Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården. Her får vi en uhøjtidelig snak om stort og småt!

Mandag den 21. april kl. 10.00: Højmesse, 2. påskedag ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 22. april kl. 18.00: Klub X - Juniorklub for børn i 3.-6. klasse. Kontakt sognemedhjælper Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Torsdag d. 24. april kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården for babyer på 0-12 mdr. Gratis adgang - ingen tilmelding. Mød blot op!

Torsdag d. 24. april kl. 13.00: Nørkleklubben. Vi producerer håndarbejde til salg ved Julemarkedet i december. Hyggen er høj - og prisen er lav, det er nemlig gratis at deltage!

Torsdag d. 24. april kl. 18.30: Offentligt menighedsrådsmøde i Præstegården. Alle er velkomne til at overvære mødet.

Fredag d. 25. april kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub. Filmeftermiddag ved sognepræst Lotte Højholdt. OBS: Filmen varer lidt længere end til kl. 16.00, hvor vi normalt er færdige!

Søndag d. 27. april kl. 10.00: Højmesse, 1. søndag efter påske ved sognepræst Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 29. april kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Vi synger et par salmer, præsten siger gode ord, vi beder sammen og hver for sig, og til slut lyser præsten velsignelsen. Har du tid, er der bagefter i Præstegården en kop kaffe med en lille snak over en småkage.

Tirsdag d. 29. april kl. 17.00: "Rod i Kirke" - i Præstegården. Det handler om ROD og RØDDER. Vi roder i kreativkasserne og producerer ting til andagten, hvor vi hører om vore rødder hos Gud. Til sidst spiser vi aftensmad sammen. Voksne kr, 30,- og børn gratis. Ingen tilmelding - specielt børnefamilier er velkomne.

Torsdag d. 1. maj kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. Babysalmesang er en enestående  mulighed for at stimulere babyens musikalitet, motorik og koncentrationsevne. For forældre med babyer mellem 0 og 12 mdr. Gratis og ingen tilmelding.

Søndag d. 4. maj kl. 10.30: Højmesse med konfirmation. 2. søndag efter påske ved sognepræst Thomas Munk Rønberg.

Søndag d. 4. maj kl. 19.30: 4. maj aften i Oppe Sundby sognegård. Nærmere information følger.

Tirsdag d. 6. maj kl. 08.30: Tirsdag d. 22. april kl. 08.30: Morgenandagt i kirken ved sognepræst Thomas Munk Rønberg - en kort gudstjeneste af ikke over ½ times varighed.

Tirsdag d. 6. maj kl. 18.00: Klub X - Juniorklub. Alle børn i 3.-6. klasse er velkomne til sjove lege, kreative aktiviteter, andagt og kage. Kontakt sognemedhjælper Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Torsdag d. 8. maj kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. Babysalmesang er en enestående  mulighed for at stimulere babyens musikalitet, motorik og koncentrationsevne. For forældre med babyer mellem 0 og 12 mdr. Gratis og ingen tilmelding.

Torsdag d. 8. maj kl. 13.00: Nørkleklub i Præstegården. Vi er allerede i gang med at lave effekter til Julemarkedet i december. Der er hygge for alle pengene. Og så det gratis!

Fredag d. 9. maj kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub. Vi får besøg af Y's Men klubben i Frederikssund i anledning af klubbens 40 års jubilæum. Gratis adgang - ingen tilmelding. Kom og deltag i Fredagsklubbens hyggelige og uformelle arrangementer. Vi er normalt mellem 20 og 40 personer, der deltager.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025