Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2018:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 27. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 29. april (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 10. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og i Præstegården

Klik på det enkelte punkt for uddybende information!

Søndag 26. juli kl. 10.00: Højmesse, 8. søndag efter Trinitatis. Thomas Munk Rønberg. Kirkekaffe.

Søndag 2. august kl. 09.00: Højmesse, 9. søndag efter Trinitatis. Dorte Dideriksen (sognepræst ved Oppe Sundby og Snostrup kirker). Bemærk: KLOKKEN 09!

Tirsdag 4. aug. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. En fin start på en tirsdag!

Torsdag 6. august kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården (første gang efter sommerferien).

Søndag 9. aug kl. 09.00: Fælles skriftemål inden højmessen ved Thomas Munk Rønberg.

Søndag 9. august kl. 10.00: Højmesse, 10. søndag efter Trinitatis. Thomas Munk Rønberg. Kirkekaffe.

Tirsdag 11. aug. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Denne morgen siger vi "god dag" til vor nye organist, Henrik Kristensen". Efter morgenandagten er der udvidet kaffebord, hvor vi får lejlighed til at  "hilse på."

Tirsdag 11. aug. kl. 16.30: Bibel-halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne.

Tirsdag 11. aug. kl. 18.00 - 20.00: Klub X - Juniorklub: Piger og drenge i alderen 9 - 14 år mødes i Præstegården hver tirsdag i de ulige uger kl. 18.00 - 20.00.

Torsdag 13. august kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården – er et tilbud til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr. Ingen tilmelding – gratis! Kontakt evt. Amy Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Fredag 14. august kl. 09.30: Fredagsklubbens årlige sommerudflugt: Frederiksborg Slot. Gratis at deltage.

Søndag 16. aug. kl. 10.00: Højmesse. 11. søndag efter Trinitatis. Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.
Tirsdag 18. aug. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Vi synger et par salmer, præsten læser gode ord og lyser til sidst velsignelsen.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025