Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2014:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Søndag 4. maj (A-klassen fra Falkenborgskolen*)
Søndag 11. maj (B- og C-klassen fra Falkenborgskolen*)
Fredag d. 16. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Bededag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke og
i Præstegården

Torsdag d. 30. okt. kl. 13.00: Nørkleklubben i Præstegården.

Fredag d. 31. okt. kl. 19.30: Kongecafé i Præstegården.

Søndag d. 2. nov. kl. 10.00: Højmesse Alle Helgens Dag ved Lotte Højholt.

Søndag d. 2. nov. kl. 15.00: Gudstjeneste Alle Helgens Dag. Vi mindes de døde. Katrine Munk Rasmussen spiller cello.

Tirsdag d. 4. nov. kl. 08.30:     Morgenandagt i kirken ved Thomas Munk Rønberg. Det varer kun ½ time. Der er kaffe bagefter, hvis du har tid.

Tirsdag d. 4. nov. eft. skoletid: Minikonfirmand for elever i 3. klasse. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Tirsdag d. 4. nov. kl. 18.00: Klub X – Juniorklub. Alle børn i 3.-6. klasse er velkomne til sjove lege, kreative aktiviteter, andagt og kage. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind, tlf. 4731 3015, lokal 3.

Onsdag d. 5. nov. kl. 19.30: Aftengudstjeneste i kirken ved Thomas Munk Rønberg. Emnet er: ”Tro og Lovsang.”

Torsdag d. 6. nov. kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården – er et tilbud til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr. Gennem sang, musik, leg og bevægelse stimuleres børnenes musikalitet, motorik og koncentrationsevne. Ingen tilmelding – gratis!

Fredag d. 7. nov. kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub i Præstegården. Filmeftermiddag. Lotte Højholt indleder dagens film. Gratis adgang – ingen tilmelding!

Søndag d. 9. nov. kl. 10.00:   Højmesse 21. søndag efter Trinitatis. Thomas Munk Rønberg. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 11. nov. kl. 08.30: Morgenandagt i kirken ved Thomas Munk Rønberg. Det varer kun ½ time. Der er kaffe bagefter, hvis du har tid.

Tirsdag d. 11. nov. efter skoletid: Minikonfirmand for elever i 3. klasse. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Onsdag d. 12. nov. kl. 11.00: Onsdagsfrokost i Præstegården ved Lotte Højholt. At spise sammen er ofte forbundet med fællesskab og hygge. Det er netop rammen om onsdagsfrokost. Tilmelding senest to dage før til kirkekontoret. Pris: kr. 20,- pr. voksen deltager.

Onsdag d. 12. nov. kl. 18.30: Offentligt menigheds-rådsmøde. Ved dette møde skal der vælges formand, næstformand, kasserer og kontaktperson for det kommende kirkeår. Alle er velkomne til at overvære mødet.

Torsdag d. 13. nov. kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården – er et tilbud til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr. Gennem sang, musik, leg og bevægelse stimuleres børnenes musikalitet, motorik og koncentrationsevne. Ingen tilmelding – gratis!

Torsdag d. 13. nov. kl. 13.00: Nørkleklubben. Klub som fremstiller håndarbejder, som sælges til Julemarkedet d. 29. nov. 2014.

Torsdag d. 13. nov. kl. 19.30: Cafekoncert i Præstegården. "One of a kind" spiller jazz med Fie Byberg som gæstesolist. Der kan købes rødvin, van og chips til beskedne priser. Gratis adgang. Pladser efter "først til mølle princippet".

Søndag d. 16. nov. kl. 10.00: Højmesse 22. søndag efter Trinitatis ved Lotte Højholt. Efter højmessen er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag d. 18. nov. kl. 08.30: Morgenandagt i kirken ved Thomas Munk Rønberg. Det varer kun ½ time. Der er kaffe bagefter, hvis du har tid.

Tirsdag d. 18. nov. kl. 14.00: Børnene øver for første gang i år krybbespil. Tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind, tlf. 4731 3025, lokal 3.

Tirsdag d. 18. nov. kl. 16.30: Bibel-Halv-Maraton i Præstegården. Alle, der har lyst til at læse med, er velkomne. Ingen tilmelding.

Tirsdag d. 18. nov. kl. 18.00: Klub X – Juniorklub. Alle børn i 3.-6. klasse er velkomne til sjove lege, kreative aktiviteter, andagt og kage. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Eva Østerlind, tlf. 4731 3015, lokal 3.

Torsdag d. 20. nov. kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Gratis og ingen tilmelding.

Fredag d. 21. nov. kl. 14.00: Kirkens Fredagsklub i Præste-gården. Jubilæumsfest. Kom og vær med ved Menighedsplejen i Frederikssunds 10 års fødselsdag. Med tilbageblik og fremtidskig. Gratis at deltage. Ingen tilmelding.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025