Kirkens Genbrug - Langes Torv

- Folkekirken i Centrum

Datoer for kommende års konfirmationer:

Datoer for konfirmation offentliggøres 3 år frem i tiden. Vil du vide mere, kan du rette henvendelse til præsterne.

2015:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 1. maj (A- og C-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 3. maj (B-klassen fra Falkenborgskolen*)
Torsdag d. 14. maj (elever fra andre skoler end Falkenborgskolen, Kristi Himmelfartsdag)

* = Forestil dig, at eleverne ville være fortsat med at gå på Falkenborgskolen i 7. klasse

2016:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 22. april (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 1. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 5. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

2017:

For de, der bor i sognet fra følgende klasser:

Fredag 12. maj (A- og B-klassen fra Falkenborgskolen*, Bededag)
Søndag 14. maj (C-klassen fra Falkenborgskolen* og elever fra andre skoler end Falkenborgskolen og Realskolen)
Torsdag d. 25. maj (elever fra Realskolen, Kristi Himmelfartsdag)

i Frederikssund Kirke
og i Præstegården
Tirsdag 3. marts kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Vi synger et par salmer, præsten læser gode ord og lyser til sidst velsignelsen.

Tirsdag 3. marts kl. 17.00-19.00: Spagetti Gudstjeneste - en børnevenlig gudstjeneste for hele familien. Det foregår i Præstegården. Vi synger en masse børnesange med bevægelse og rytme i, holder en kort andagt og slutter af med at spise aftensmad sammen.
Det kræver ingen tilmelding og børn spiser med gratis. Mad til voksne koster 20 kr.

Onsdag 4. marts kl. 11.00:  Onsdagsfrokost i Præstegården ved Lotte Højholt. Tilmelding senest to dage før til kirkekontoret. Pris: kr. 20,- pr. voksen deltager.

Torsdag 5. marts kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården. For babyer på 0-12 mdr. sammen med enten far eller mor. Du behøver ikke at være god til at synge eller at kende salmerne på forhånd. Gratis arrangement - ingen tilmelding.

Torsdag 5. marts kl. 13.00: Nørkleklubben i Præstegården. Klubben fortsætter det gode arbejde og er allerede begyndt at producere effekter til dette års julemarked. Kom og vær med - der er hygge for alle pengene.

Fredag 6. marts kl. 16.30:  Fyraftensgudstjeneste ved Lotte Højholt. Find roen inden week-end’en. Sang, musik og ord. Kirkesanger Ida Ellegaard medvirker.

Søndag 8. marts kl. 10.00: Højmesse. Tredje søndag i Fasten. Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 10. mar. kl. 08.30: Morgenandagt ved sognepræst Thomas Munk Rønberg. Kom sammen med ca. 8-15 andre og deltag. Vi synger et par salmer, præsten læser gode ord og lyser til sidst velsignelsen.

Tirsdag 10. marts kl. 18.00: Klub X - Juniorklub. Piger og drenge i alderen 9 - 14 år mødes i Præstegården hver tirsdag i de ulige uger kl. 18.00 - 20.00 og leger sjove lege, laver kreative aktiviteter, holder andagt og spiser kage. Kontakt gerne Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Torsdag 12. marts kl. 10.00: Babysalmesang i Præstegården – er et tilbud til forældre med babyer i alderen 0-12 mdr. Gennem sang, musik, leg og bevægelse stimuleres børnenes musikalitet, motorik og koncentrationsevne. Ingen tilmelding – gratis! Kontakt evt. kirkemedarbejder Amy Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Søndag 15. marts kl. 10.00: Midfaste søndag. Lotte Højholt. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Torsdag 19. marts kl. 13.00: Nørkleklubben i Præstegården. Klubben fortsætter det gode arbejde og er allerede begyndt at producere effekter til dette års julemarked. Kom og vær med - der er hygge for alle pengene.

Søndag 22. marts kl. 10.00: Højmesse. Mariæ Bebudelsesdag. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i Præstegården.

Tirsdag 24. marts kl. 18.00: Klub X - Juniorklub. Piger og drenge i alderen 9 - 14 år mødes i Præstegården hver tirsdag i de ulige uger kl. 18.00 - 20.00 og leger sjove lege, laver kreative aktiviteter, holder andagt og spiser kage. Kontakt gerne Amy Bech Hedelund, tlf. 4731 3025, lok. 3.

Tilbage til forsiden!

Frederikssund Kirke  -  Folkekirken i Centrum  -  Præstegården (møder og kontorer): Kirkegade 7  -  Kirkegårdskontor: Ved Kirken 8, 3600 Frederikssund
Frederikssund Kirke | Kirkegade 7 | 3600 Frederikssund | Tlf.: 47313025