Børnedag - Jubilæumsfest d. 9. september

Børnefest for ALLE børn.

Juniorklubben Klub X blev stiftet d. 11. september 2007 med den daværende sognemedhjælper Christina Lemonius som "mor" og Lotte Højholt og Thomas Rønberg som to af "fadderne"

10-års jubilæet skal fejres med en STOR jubilæumsfest, og ALLE børn, unge og forældre er inviteret. Det er den 9. september kl. 12-14.30 i Præstegården i Kirkegade.

Der vil være hotdogs, popcorn, slushice, lagkage og slikbod.

Kom forbi og prøv hoppeborgen, bag snobrød, lær en dans i danseworkshoppen, køb slik i slikboden og meget mere.

Vi glæder os til at fejre dagen med jer alle.

Der er ingen tilmelding, man kommer bare.

- og forresten: velkommen i Klub X, hvis du går i 3.-6. klasse. Det er tirsdage kl. 18-20 i ulige uger.

Koncert med Sille og Palle - 9. september kl. 15

KIRKEN FYLDES MED SØD MUSIK, når Sille og Palle spiller.

Kom og syng med på de mest elskede salmer og klassikere fra den danske børnesangskat.

Sille og Palle spiller musik til hjertet, til sanserne og til dansebenene. Og mon ikke børnene selv får lov til at spille med - hvis ellers guitaren vil vågne ....

Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 25 år og er to af landets mest rutinered musikere ud i koncerter og CD`er for børn med ca. 130 koncerter årligt i ind- og udland.

Parret var bla. en del af børnejazzorkestret Djanzz og står bag musikken til Ramasjangprogrammet "Rosa fra Rouladegade". De har desuden udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Det Kgl. Teater. ALLE med barnehjerte er meget velkomne.