Du er her: 

Prep

Frederikssund kirke tilbyder i samarbejde med Stenløse, Veksø Sogne et kursus om kærlighed og kommunikation for par med fokus på kommunikation, konflikthåndtering og værdier i familien.

Målgruppen er par (med og uden børn) som ønsker at styrke deres indbyrdes forhold. Vi har en masse festlige bryllupper og dåb i vores kirker, men vi vil også gerne være med efter festen. Vi skynder os at køre bilen på værksted ved den mindste lille mislyd. Men i forhold til partneren er mange tilbøjelige til at acceptere støj og gamle konfliktmønstre, indtil forholdet måske en dag oser så meget af dårlig kommunikation, at det definitivt går i stykker.

Sådan behøver det ikke være.

Det handler om at blive bedre til at kommunikere med hinanden, og det kan man lære. Kurset er IKKE et terapeutisk tilbud, men et dynamiskpædagogisk kursus, hvor der veksles mellem øvelser og oplæg. Ingen par skal fortælle de andre kursusdeltagere om deres parforhold.

Undervisere er sognepræsterne Lotte Højholt (Frederikssund sogn), Eskil S. Dickmeiss (Ledøje-Smørum sogne) og skolelærer Lone Strømme, som alle er certificeret PREP-kursusledere hos Center for Familieudvikling.

Det vil foregå i Stenløse sognegård, Engholmvej 6, 3660 Stenløse og begynder i januar 2019.

Onsdag d. 16. januar kl. 17-20

Lørdag d. 19. januar kl. 9-15

Onsdag d. 30. januar kl. 17-20

Onsdag d. 6. februar kl. 17-20

Pris 

Prisen er 500 kr. pr. par, som inkluderer materialeudgifter, sandwiches/snacks og drikkevarer. Betaling sker senest ved kursusstart på Stenløse Kirkekontor i sognegården.

Tilmelding og information:

Tilmeld jer hos sognepræst Eskil S. Dickmeiss på esdi@km.dk. Angiv jeres navne og adresse. Skriv gerne et par linjer om jeres motivation og familieforhold (alder, børn).