Endnu en præst ved Frederikssund Kirke

Vi siger velkommen til Rasmus Markussen ved morgenandagten d. 6. februar i kirken, med efterfølgende morgenkaffe i Præstegården.

Cand. theol. Rasmus Markussen vil i perioden 6. februar og fire måneder frem være tilknyttet som præst ved Frederikssund Kirke. Han er 34 år og blev cand. theol. fra Københavns Universitet i 2012, og siden har han været Ph.d.-studerende samme sted. Han er ansat i en løntilskudsordning og skal nu ud at samle erfaring i at være præst og samtidig hjælpe sognets præster. Borgere i sognet vil kunne møde ham i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger.

Kom og mød ham første gang ved morgenandagten tirsdag den 6. februar kl. 8.30 i kirken og vær sammen med ham ved den efterfølgende morgenkaffe, og kom og hør ham prædike ved hans første søndagsgudstjeneste den 25. februar kl. 10.