Julekoncert

Trine Gadeberg med duo Søndag d. 16. december kl. 16 i Frederikssund Kirke

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i "The Sound of Music" på det store friluftsspil i Varde i 1992, har der været fuld fart på. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DRs Julekalender "Nissernes Ø" - Trine Gadeberg mestrer det hele!

Noget helt særligt for Trine Gadeberg er de stemningsfulde koncerter i landets kirker - og særligt koncerterne til jul. Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson (klaver og keyboard) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) levers en koncert med en enorm spændvidde i både repetoire og musikalske arrangementer. Her er klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade Jul og Lille Messias.

Det alsidige repertoire vil blive bundet sammen af Trine Gadeberg med anekdoter og bemærkninger, der oplyser og ofte bringer smil frem hos publikum.

Vel mødt til en stemningsfuld julekoncert.

Billetter a. 150 kr. kan købes i forsalg på Kirkekontoret, Kirkegade 7, i kontorets åbningstid.