Corona og Frederikssund Kirke

Frederikssund Kirke ønsker at vi passer på hinanden

Derfor:

Kom kun i Kirke og Præstegården hvis du er rask.

Der er stillet håndsprit frem ved alle arrangementer - afsprit venligs dine hænder.

Hold afstand til andre, undlad at give håndtryk, knus eller kram

Afstandskrav og arealkrav gælder

Når du skal til dåb, bryllup eller andre ting i kirken, er antallet af deltagere bestemt af et afstandskrav og et arealkrav.

Hovedreglen er, at der skal være fire kvadratmeter pr. person, hvis man hovedsageligt står op og kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Men hvis man hovedsageligt sidder ned, og ikke synger,  så er det tilstrækkeligt med to kvadratmeter pr. person.

Der skal desuden være én meters afstand mellem alle deltagere (målt fra næsetip til næsetip) og to meter, hvis der er sang.

Desværre, kan det ske at vi bliver nødt til at afvise deltagere enten ved gudstjenester eller arrangementer, vi beklager, men vi skal overholde loven og passe på hinanden.

Desværre, kan det ske at vi kommer til at aflyse arragenmenter, hvis ikke vi kan afholde dem i overenstemmelse med gældende vejledninger og på en sikker måde.

Pas godt på jer selv og hinanden.