Corona og Frederikssund Kirke

Frederikssund Kirke ønsker at vi passer på hinanden.

Derfor:

Der må kun være maks 32 deltagere ved arrangementer i Frederikssund Kirke.

Menigheden må ikke synge.

Der er ikke nadver

Gudstjenester og andre kirkelige handlinger må vare op til 30 minutter.

Kom kun i Kirke hvis du er rask.

Der er stillet håndsprit frem ved alle arrangementer - afsprit venligs dine hænder.

Hold afstand til andre, 2 m. undlad at give håndtryk, knus eller kram

Afstandskrav og arealkrav gælder

Når du skal til dåb, bryllup eller andre ting i kirken, er antallet af deltagere bestemt af et afstandskrav og et arealkrav.

Hovedreglen er, at der skal være 7,5 kvadratmeter pr. person, hvis man hovedsageligt står op og kan bevæge sig rundt mellem hinanden.

Der skal desuden være to meters afstand mellem alle deltagere (målt fra næsetip til næsetip)

Desværre, kan det ske at vi bliver nødt til at afvise deltagere enten ved gudstjenester eller arrangementer, vi beklager, men vi skal overholde loven og passe på hinanden.

Desværre, kan det ske at vi kommer til at aflyse arragenmenter, hvis ikke vi kan afholde dem i overenstemmelse med gældende vejledninger og på en sikker måde.

Pas godt på jer selv og hinanden.